Podzim ve smíšeném lese

Domluvila jsem se s kolegyní z práce, že ji naučím korálkovou výšivku. Dala jsem jí na to kabošonek už nalepený na plsti, a abych jí to mohla názorně ukazovat, nachystala jsem si taky jeden. Použila jsem korálek dobarvované perleti s tím, že ho jen tak jednoduše kolem dokola obšiju a bude z toho taková decentní brož.

Jenže doma jsem pak na to pořád koukala a říkala si, že brož by to byla taková divná, a že by to chtělo něco... něco jiného. Přidala jsem dalších pár řad korálků a pak ještě zlomky karneolu. A bylo to konečně "to ono" :-)  Ještě ušít závěs, navléct zbylé zlomky karneolu a doplnit je polovičním St. Peterburgem. Moc se mi líbí ty barvy dohromady - vlastně už jsem z téhle barvy TOHO v kombinaci s karneolem dělala náhrdelník a náušnice. Tak jsem náušničky ušila i k tomuhle náhrdelníku. Hodilo se mi, že se zrovna stavovala známa, která chtěla naučit obšívání. Sama už jsem nějaký ten pátek neobšívala, tak jsem si to aspoň pěkně zopakovala.


Komentáře

  1. Hello:-)
    The pendant is fabulous!
    I love the way You have made the bezel for the cabochon.I love the 'courageous' colors too.
    On finding Your Blog I could admire lots of beautiful artpieces made by You and I can admit: I am very much impressed by all Your Work.
    Best Greetings from Sweden-Halinka-

    OdpovědětVymazat
  2. Hello Halinka, thanks a lot for lovely comment!

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkný kousek...barvy jsou vážně luxusní :)

    OdpovědětVymazat
  4. The colors are Great )
    Very-very nice work!

    with love,
    Helena_VS
    *)

    OdpovědětVymazat
  5. colors are great, and beadwork too ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Evi parádní :) A jak se ti povedli ty závěsy?

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky