5 měsíců

Aničce bylo v sobotu 5 měsíců. Když se na nás dívá, je vidět, že už si při tom něco myslí. Otáčí se za námi, když ji voláme jménem. Bohužel nám už před měsícem přestala spát celou noc v tahu a vstávám k ní zhruba 3x za noc. Dopoledne se mi daří ji uspat tak v polovině případů, často se stává, že pak spí třeba jen 15 minut. Ještěže procházky ji uspávají spolehlivě. Uvědomili jsme si, jak málo ji fotíme, tak jsme to museli hned napravit:

I když běhání kolem Ančete sežere spoustu času, vyšetřím občas chvilku i na korálky. Tento týden jsem vyšila brož pro tetu - je z krásného skleněného českého knoflíku (k sehnání u Hodináře), velkého Preciosa rokajlu a rokajlu TOHO °11 a °15. I když rozsah výšivky je minimální, pracovala jsem s podlepeným filcem, je to tak prostě lepší - jak chování podkladu během práce, tak potom i výsledek:

Teď mám ještě rozpracované dvě věci - projekt do dalšího kola Freeform Challenge na českém Beadfóru (obávám se, že nestihnu deadline) a náhrdelník z dalšího zajímavého knoflíku. Uvidíme, co a kdy z toho dokončím :-)

Komentáře

Oblíbené příspěvky