Co přinesl 10. týden

Co se týká mojí tvorby, rozhodně se nedá mluvit o nějaké pravidelnosti. Z toho plyne i sporadické přidávání postů. Asi teď nejsem schopná udělat něco s tou tvorbou, ale napadlo mě, že článek by mohl být pravidelně alespoň jednou týdně. Takové týdenní zpravodajství.

Protože to (nejen tenhle post, ale celý blog) dělám hlavně pro tu svoji korálkovací vášeň, začnu dnes korálkově. Takhle dneska ráno vypadala moje "mobilní korálkovací stanice":
Zkušené oko snad rozezná rozešitou šenilku. Používám Preciosa rokajl ve dvou barvách a zatím to nevypadá věru zle. Šiju to tuším od čtvrtka. Kromě téhle oddechovky se mi podařilo došít kapku nápaditější náhrdelník - tomu ale budu věnovat samostatný post, až se mi ho podaří nějak reprezentativně vyfotit. Další věcí, která je ve stavu dlouhodobého rozpracování, je projekt do Freeform Challenge - ale na to jsem tento týden vlastně ani nesáhla. Pár hotových komponentů leží v krabici a možná trochu doufám, že se tam samy nějak rozmnoží. Ale až dodělám tu šenilku, tak se vrátím k FF, páč to fakt chci stihnout.

V uplynulém týdnu se naše Anče naučila přitahovat se do sedu. Doktorka sice tvrdí, že na takový alotrie má ještě času dost, ale když to dělá sama bez pomoci, přeci ji nebudu násilím tlačit zpátky na záda.

Samozřejmě neflákám ani "trénink". Ty uvozovky jsou na místě, zase jsem jen chodila, na běhání nedošlo. A to jsem si říkala, že o víkendu aspoň jednou vyběhnu. Holt když člověk spí pár nocí po sobě nějaké 4 hodiny, tak se pak na nějaké výkony necejtí. Nicméně týdenní souhrn vypadá asi takhle: 130.725 kroků, což je lehce přes 100km.

Tak jsem zvědavá, co přinese další týden.

Komentáře

Oblíbené příspěvky