2013/21

Kdyby mi tak před rokem, měsícem či týdnem někdo řekl, že budu něco dobrovolně a dokonce s chutí šít brickem, smála bych se té představě, až bych se za břicho popadala. Nicméně dnes ten okamžik nastal:


Copak to asi bude? Necháme se překvapit... Snad to ale bude hotové brzo (od jisté doby se pro mě v tvoření termín "brzo" modifikoval z cca jednoho dne na cca jeden týden). I když musím přiznat, že poslední dobou se mi daří trávit u korálků trochu víc času. Zase už totiž zvládám šít po večerech - od narození Aničky jsem chodila večer co večer do postele totálně vyřízená. Teď se to trochu zlepšilo.

Tento víkend jsme byli s Ančetem plavat hned dvakrát. V neděli jsme totiž nahrazovali hodinu z minulého týdne, kdy se o Anče pokoušela nějaká choroba. Obojí plavání bylo super, zvládáme už Aničku sami potápět, takže oba dny šla pod vodu 4x. Akorát ji to docela zmohlo, dneska naspala přes den tak 4 hodiny, to nebývá zvykem.

Přes týden jsem nachodila zhruba 53km. Ve čtvrtek se mi povedlo takové pěkné číslo - běžela jsem 8km a ušla 12km, takže to byla dvacítka kulaťoučká. A dneska se mi konečně podařilo prolomit osmikilometrovou mez, uběhla jsem 9,9km. Desítka to ještě není, ale holt už to nešlo.

Komentáře

Oblíbené příspěvky