Zmrzla mi fidorka...



Už dlouho jsem si dělala Na Spirále zálusk na krásnou dřevěnou placku se stříbrnou květinou (prý intarzie), jen jsem přesně nevěděla, co bych s ní dělala. Když už jsem však zvládla obšívání, bylo jasno... Tak jsem si ji koupila a přibrala i pár balíčků TOHO °15 a superlonu, abych měla komplet materiál. To jsem ještě netušila, že bude všechno jinak a strávím s touhle placičkou tři napínavé dny...

Den první - jablonecký rokail °10 (hnědý se zlatým průtahem), TOHO °15 Silver-lined Topaz, šito Superlonem... Nelíbílo se mi to, ani trošku:
Den druhý: párala jsem :-) Našla jsem ve svých zásobách krásný jablonecký rokail - čokoládově hnědý s kovovým leskem. Přidala jsem jablonecký čirý se stříbrným průtahem a učila se šít kroucenou herringbone spirálu. Tentokrát už svoují oblíbenou monofilovou nití:
Den třetí: chci ty stené barvy použít na obšití dřevěné placky, ale zjišťuju, že nemám TOHO °15 čirou se stříbrným průtahem. Protože jsem netrpělivá a nechce se mi čekat, než by přišla případná objednávka, rozhoduji se použít °15 v barvě Transparent-Frosted Crystal. Opět šiju monofilkou:


No a pak už se "jen" obšila 8mm plastová kulička a všechno se to spojilo dohromady. Nakonec jsem náhrdelník doplnila kovovým a skleněným korálkem a dvěma kovovými růžičkami. Pak už stačilo jen přidělat zapínání a náhrdelník je hotový:

Komentáře

Oblíbené příspěvky