Krátké zprávy z minulého týdne

Tak za prvé jsem konečně došila "věc" do Freeform Challenge. Je to krásný pocit - jednak, že jsem to vůbec zvládla, jednak se mi to opravdu líbí. Navíc se mi konečně přestane všude válet rozešité zelenomodré cosi, které všude jen zavazelo. Drobné pozůstatky soutěžní směsky budu asi ještě nějaký ten čas nacházet v koberci, v nábytku a všude různě, ale to nevadí - je hotovo. Teď ještě vydržet až do července a nezveřejňovat nikde fotky. No, fotky... Zkoušela jsem to nafotit dneska ráno, ale vůbec se nedařilo. Můžu to svádět na zataženou oblohu, ale bojím se, že to bude spíš rukama. Ale do 1. července je času dost, tak snad to do té doby zvládnu nějak aspoň trošku reprezentativně vyfotit.

Za druhé (zbavena povinnosti dodělat rozešitý projekt z předchozího odstavce) jsem konečně začala zase vyrábět (víceméně) normální šperk. Mám našito pár polotovarů, obyčejných peyotových koulí... to je taková pěkná oddychovka po tom freeform běsnění. Plánuju je nějak nakombinovat s keramickými korálky, které jsem kdysi dávno pradávno koupila na FMG a od té doby mi jen zabírají místo... No, jsem zvědavá, co z toho nakonec bude.

A za třetí jsem spálila bonboniéru. Tedy obrazně řečeno,myslí se samozřejmě její kalorická hodnota a bylo toho dosaženo ujitím 28.000 kroků. Nike fuel teď dodávám celkem sporadicky a "jen" chůzí. Musím říct, že běhání mi dost chybí a doufám, že na podzim se do toho zase co nejdřív dostanu.


Komentáře

  1. Hi:-)
    I can see You also play with beaded beads:-)
    This is really a fine play.I will repeat it someday:-)
    Hugs-Halinka-

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky