Neumím...

...pracovat na víc než jedné korálkové věci současně. Takže nepřibývají žádné novinky, protože stále tvořím do Freeform Challenge. Sežere to strašně času, něco takového dělám poprvé a přibývá to velmi pomalu.

Jediná věc se vztahem ke korálkům, kterou jsem souběžně dokázala udělat, byl nákup pár kousků filcu na vyšívání a objednávka korálků (asi 5% z té objednávky potřebuju na jednu zakázku, zbytek jsem si objednala prostě pro radost a jsem vážně zvědavá, kdy to všechno zpracuju). Z toho plyne úkol - naučit se během nějaké větší korálkové práce zvládat i pár menších věcí.

A v sobotu na kurzu byzantine jsem si nadělala komponenty a doma pak zkompletovala náramek. Není to nic závratného, ale jako odpočinek od toho šití věčného to bylo fajn.

Komentáře

  1. Hi,Eva:
    My favorite:-))
    This is what I like to see in Your Blog best.You are soooo gooood at it:-))Your ideas in this technique are incomparable.I love this bracelet.I always think about,how You can join those small circles together to create such patterns!This is the Masterpiece!
    Hugs-Halinka-

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky