Trocha elegance

Ať si kdo chce co chce říká, elegance nemusí být nudná. Elegance nerovná se usedlost a stereotyp. Vezměte si třeba takové tři "stálice" elegentního stylu - perly, černá barva, smetanová barva. Když se použijí hravě a netradičně, může s nimi být zábava a přesto zůstanou elegantní.


Tenhle náhrdelník vznikal hodně dlouho. Ale jenom proto, že po té, co jsem dokončila (a ani nezačistila) ústřední výšivku, naprosto mě opustila invence a nevěděla jsem, co dál s tím podniknout. To bylo někdy snad v listopadu loňského roku. Pak v půlce května se mi ta výšivka dostala zase do ruky. Aspoň ji začistím, říkala jsem si. Ale když už byla pěkně podlepená a začištěná, přišlo mi škoda ji nedotvořit do finálního šperku. Nechtěla jsem to přehánět s nějakýma pičičárničkama (těch jsem si užila dost při tvoření do Freeform Challenge), třásničkama, vzorama a vůbec - rozhodla jsem se držet se co nejvíc jednoduchosti.



Materiál: perleťové mince (kdo dokáže výstižně pojmenovat jejich barvu, má u mě bod ;-)), TOHO round Opaque Jet  °11 a °15, TOHO round Opaque Lustered Light Beige °11, TOHO round Opaque Light Beige °15, Preciosa rokajl, filc, kovové zapínání.

Fotky by to zasloužilo lepší, ale já byla tak ráda, že už je to hotové... Ale o víkendu, pokud bude čas, to přefotím. Doufám.


Komentáře

  1. Nie trochę, ale bardzo elegancko;)

    OdpovědětVymazat
  2. Hello,Eva:-)
    This is not 'trocha'-this is HUGE ELEGANCE:-)
    Beautiful beadwork,Originality of the idea-the colors are stunning.The beads and cabs-FABULOUS! You do not even know, I love all Your Work!

    I've had my first meeting with the beading and crocheting women,here in Sweden.It was great atmosphere,I was so happy to get known more and more fine friends here.
    Hugs-Halinka-

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky