Celý den jsem se dnes těšila, jak si večer vyšetřím chvilku a přidám něco na blog. Ta chvíle je tady a já jako z udělání nevím, jak začít. Naštěstí vím čím začít - čím jiným než nějakou tou tretkou. Od chvíle, kdy se narodila Anička, se k tvoření dostanu jenom sporadicky. A co je horší - chybí mi nápady. Takže se moje tvorba omezuje na jednoduchosti jako například rivolky v minulém příspěvku nebo kočičí brože:




Naštěstí mě dnes políbila múza, nadešel čas pustit se zase do něčeho nápaditějšího. Samozřejmě polibek múzy nestačí, bylo třeba zapátrat i v dostupném materiálu - vzala jsem si jeden velmi zajímavý knoflík od muže, nějaké ty voskové perly, japonský rokajl s permanentním pokovem... a mám na půl roku co dělat :-) Vedle toho se ještě průběžně snažím pracovat na projektu do Freeform Challenge a jenom doufám, že to stihnu, když deadline je už 9. března.

Nejen korálky živ je člověk - snažím se nezahálet a pracovat na svém cíli: uběhnout půlmaraton, než bude Aničce rok. Teď je to ale spíš jenom o procházkách a i jejich tempo jsem musela zpomalit. Přeci jen mráz střídaný vydatnou sněhovou nadílkou, případně agresivní přeprškou není ideálním počasím pro běžecký trénink. Navíc s kočárkem. Jednou jsem dokonce zavítala i na alpinning. To bylo v asi 14denním období, kdy jsme aničku v 7 večer uložili a ona krásně spala tahem do 6 do rána. Bohužel, teď už asi dva týdny se zase budí během noci. Takže nejenže mám utrum s večerními výlety za sportem, navíc jsem dost nevyspalá, protože uspat to naše Anče po nočním kojení je práce na hodinu, s nejistým výsledkem. Ale jak říkám, snažím se aspoň chodit. Za den dělám teď jen kolem 10km, ale prý se má brzy oteplit, tak zase přitlačím na pilu. Jo a na tom alpinningu se mi podařilo nakřápnout si iPod, už asi dlouho nevydrží :-( A tepová frekvence zase vyletěla do závratných výšin...

Aničce jsou 4 a půl měsíce. Koncem ledna jsme byli na posledním ultrazvuku kyčlí a všechno je naštěstí v pořádku. Je to naše zlatíčko a i když se teď zase moc nevyspíme, milujeme ji čím dál tím víc.
Mno a teď se ještě podívám na Peklo na talíři a půjdu spát. Dobrou :-)

Komentáře

  1. Robisz przepiękną biżuterię! Te koty są zabawne i szalenie urocze. Pozdrawiam:)

    OdpovědětVymazat
  2. Kočičí brože jsou nádherné! Je možné si je objednat?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Iri, jsem ráda, že se líbí. Všechny mé výtvory, které jsou na prodej, najdeš na www.fler.cz/czechbeadwork ;-) Klidně se můžeme domluvit i mailem, záleží, co ti víc vyhovuje.

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky