2013/11

Ještě před chvilkou vypadala moje mobilní korálková stanice takto:
Pár brickových koleček, hm, no zase žádná sláva, že jo? Ale pozor - kdybych tu svoji MKS vyfotila včera touhle dobou, bylo by vidět, jak jsem pěkně pokročila s projektem do Freeform Challenge. To samozřejmě nemůžu teď prezentovat, protože součástí challenge je i tipovačka "hádej, kdo tohle ušil" a musím říct, že to mě baví skoro víc než vlastní posuzování jednotlivých příspěvků a rozhodování, čemu dát kolik hlasů. No ale důležité je, že jsem na tom konečně začala zase dělat a že se to někam posunuje.

Co se naopak v uplynulém týdnu moc neposunulo, je trénink. Od úterka na mě dorážela nějaká choroba nepěkná a ve čtvrtek mě dostala. U Dr. jsem vyfasovala dvoje antibiotika, která můžu brát i při kojení a od té doby se léčím. Ještěže ten nejhorší nápor choroby vyšel na víkend, kdy byl muž doma a mohl se starat o Aničku. Je fakt, že dneska odpoledne už jsem nevydržela sedět doma v teple a šetřit se a musela jsem s nimi aspoň na hodinku na malou procházku ven. Naštěstí je mi už podstatně líp.

Ve středu jsme si letos poprvé daly okruh přes Hostákov. Ale teda žádná příjemná procházka to nebyla, místy byla cesta tak hrozně rozbahněná, že jsem vážně přemýšlela o tom, že se vrátíme. Nakonec jsme to daly, ale tím směrem zase vyrazíme, až bude delší dobu pěkně sucho.


Celkem jsem za minulý týden nachodila 102 093 kroků, takže něco kolem 80km. Ani příští týden to nechci přehánět, ale pak je v plánu už fakt trénink - nejenom chůze, ale i běhání, zatím aspoň 2x týdně.

Komentáře

  1. já na běhání čekám jak na smilování :-) čekám až bude po šestinedělí a až sleze sníh a pak už hurá ven

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však se dočkáme, neboj. A gratuluju k narození druhého potomka!

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky