2013/13

Co napsat o týdnu, který měl být předvelikonočně jarní a přitom byl téměř předvánočně zasněžený? Snad jen to, že jsme se nenechali zviklat počasím a připravili se na Velikonoce: upekla jsem dva mazance a perníčky. Mazanec původně měl být jeden, a proto jsem ho dělala z poloviční dávky. Poučení pro příště zní - péct z čtvrtinové dávky a bude to tak akorát. Perníčky jsem poprvé zkoušela podle receptu od bábičky. Jsou naprosto vynikající a hned měkké, nemusí se dělat X dní dopředu, aby změkly. Letos jsem je nezdobila, na to s Ančetem fakt není čas. Ale příští rok už budeme zdobit spolu :-)


Jinak jsem pokročila s projektem do FF Challenge do stádia, kdy to de facto můžu prohlásit za hotové. Ale ještě neprohlásím, do termínu zbývají ještě 3 dny, tak to ještě trošku vyšperkuju (doufám). Ušila jsem taky jeden náhrdelník, který si zaslouží vlastní post (Adano). Mno a abych nebyla klasickou kovářovic kobylou, ušila jsem jedny náušnice jakože pro sebe. Ale jak se znám, nosit je asi nebudu. Uvidíme.

O "tréninku" se zmíním jen okrajově a v uvozovkách. Není totiž moc o čem mluvit. Sníh mi nedovolí běhat (nehodlám se dohadovat s těmi, kdo budou tvrdit, že všechno jde, když se chce - prostě to nejde), procházky jsme zredukovali na jednu denně. Takže týdenní součet je 40 151 kroků. Ale vymyslela jsem si pro začátek letošního běhání zajímavou trasu a už se těším, až ji půjdu (nebo radši poběžím) prubnout.

Komentáře

Oblíbené příspěvky