2013/16

Počasí je čím dál tím hezčí, takže se dá dělat víc věcí. Sice se mi letos asi opět nepodaří udělat nějakou aspoň trochu slušnou zahrádku, ale i tak se mi se stoupajícími teplotami a slunnými dny zlepšuje nálada. Na korálky se dostanu tak na hodinku denně, když Anče dopoledne usne - takže tam není posun veškerý žádný, páč tento týden jsem toho sice hodně ušila, ale taky hodně vypárala. Zkouším nové materiály - Lacy's Stiff Stuf a ultrasuede a hlavně z toho druhého jsem naprosto unešená. Je to nádhera, s plstí se to nedá srovnat.

Když jsme tak u té Aničky - v plavání to bylo zase v pohodě, tentokrát šla poprvé pod vodu a zvládla to myslím dost dobře. Sice to napoprvé ořvala, ale napodruhé už ani nemrkla. Co mi ale dělá starosti je to, že se nepřetáčí ze zad na bříško, a to už jí  je 7 měsíců. Z bříška na záda se motá jak drak, ale naopak ne a ne a ne a všichni okolo mě děsí, že bude muset na rehabilitaci. No, ve středu jdeme za Dr. poradit se ohledně jídla, tak uvidím. Ještě nedávno jsem se bála, že se Anče nenaučí jíst ze lžičky - vždycky, když ji viděla, byl hysterák. Kde jsou ty časy... teď baští jak nezavřená, sní, co pro ni mám připravené (zeleninu, maso nebo kaši) a pak ji ještě kojím a v tom se taky neuskromňuje, pije stejně, jako když žádné příkrmy nedostávala. Asi nám roste malej otesánek.

A toho otesánka jsem dvakrát v týdnu dovezla na hlídání prababičce a šla se proběhnout. Běžela jsem v pondělí a ve čtvrtek. Ten samý okruh, jen ve čtvrtek jsem si ho o kousek prodloužila. Mno a Nike+ aplikace udělala někde asi chybu, protože mi to napočítala naopak - jakože v pondělí jsem uběhla víc km. Měří se to přes GPS, takže chybička se musela vloudit někde při zpracování dat tou aplikací. Mimochodem Nike+ mě poslední dobou silně sere - věčně jim nefungují stránky (maintenance 4x do týdne???) a na uživatele krokoměru hází bobek už skoro rok. Dneska mě zase naštvali, tak jsem musela vyběhnout. Muž se sice moc netvářil, že na procházku půjde s Ančetem sám, ale když viděl můj výraz, byl nakonec myslím rád.
Takhle vypadá to pondělí a úterý:

Pondělní kilometry vypadají nějak divně... tak nevím. Příští týden si to holt dám znovu a uvidím, na kolik to vyjde.

Komentáře

Oblíbené příspěvky