Zákon schválnosti funguje

Je to tak. Když jsem se balila na dovolenou, vzala jsem si s sebou jenom materiál na jednu zakázku. To kdybych se náhodou nudila, tak abych měla co dělat. Zakázka byla barevně přesně v mé komfortní zóně - skoro celá černá. Až sem všechno v pořádku. Ale pak pan domácí pozval Muže na noční rybolov na otevřené moře a den na to nás všechny na oběd. Prostě starali se tam o nás skoro jako o vlastní. No a já měla samozřejmě potřebu se jim odvděčit i jinak než včas zaplaceným účtem. Chtěla jsem paní domácí něco pěkného ušít. 

Měla jsem s sebou jenom delicy a navíc jen v černé, béžové a šedavé barvě. Co s tímhle chcete dělat, když vaše domácí evidentně miluje růžovou? Barvy na nic a samotné delicy taky nejsou zrovna ideál, když byste nejraději ušili CRAWem křížek (paní domácí byla zjevně velmi pobožná žena). Nakonec jsem se rozhodla pro klasickou 3d hvězdu. Sice je taky šiju radši z round rokajlu, ale z cylindrických korálků jde samozřejmě taky moc pěkně ušít:


Paní domácí byla velmi spokojená. Navrhla jsem jí, že si hvězdičku třeba může dát jako přívěšek na klíče. Ale to by prý byla škoda. Zašla si pro řetízek a pověsila si ji na krk. Myslím, že jsme byly spokojené obě. 

No a samozřejmě jsem na dovolené jenom nešila - i zaběhat jsem si párkrát stihla. Celkem za dovolenou lehce přes 50 km. Jako dá se to tam i přes to vedro vydržet, ale doma je doma. Už se těším až vyběhnu u nás.



Komentáře

  1. Mám korálky v těchto tubách a jsou hrozně malinké takže mi z nich nejde tvořit 🤔

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaké je na nich označení? 11/0 nebo 15/0 nebo ještě jiné?

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky