2013/14

Tento týden se nesl ve finálních úpravách projektu do FF Challenge. Mám hotovo a dokonce i vyfoceno. S výsledkem jsem v rámci možností spokojená - tím rámcem je pro mě to, že se prostě tenhle druh tvorby teprve učím. Challenge se neúčastním s tím, že určitě vyhraju nad ostatními, ale s tím, že zvítězím sama nad sebou a naučím se něco nového, posunu své meze.

Abych se z FF nezcvokla, pustila jsem se do jedněch šílených náušnic. Vypadají sice, že budou hooodně veliké - a ony opravdu budou. Ale protože základem je dřevo, nebudou to žádné těžkotonážnice.

Taky jsem si zhruba vybrala materiál na další šperk, u kterého si zatím nejsem jistá, jestli to bude náramek nebo náhrdelník. Prostě mi jde v první řadě o tu barevnou kombinaci, tak uvidíme.


A co je nového u Evy - matky? Ve všech příručkách pro matky, kterými nás vybavili v porodnici a u Dr. se píše, že dítě se prvně naučí přetáčet ze zad na bříško. No, naše Anče nic z toho nečetlo, na zádech se spokojeně válí, ale zato se přetáčí z bříška na záda. Má prostě svoji hlavu. V sobotu jsme byli na první hodině kurzu plavání. Přiznám, že jsem z toho byla trochu na nervy, jak to celý dopadne - ale dopadlo to výborně, Anče bylo spokojený. Ne, že by se ta naše holčička nějak moc bavila nebo smála, prostě se tradičně tvářila jako Franz Josef a jen se tak rozhlížela. Má puntíkatý plavečky a náramně jí to sluší. Musím říct, že mě překvapilo, že v šatně jsem byla jediná, kdo na svý dítě mluvil. Ostatní maminy po příchodu prohodily něco jako "Podívej, tady jsou jiný miminka," a to bylo tak všechno. Já něco Ančeti pořád povídám, koukaly na mě jak na blázna, ale to nevadí.

Za tento týden jsem dala jen 70 945 kroků, nějakých 54km. Je to slabota, ale jaro je za dveřmi, tak už to snad bude brzo lepší.

Komentáře

  1. můžeš mi říct jak dokážeš nachodit takový kilometry??

    jinak k m luvení na dítě, na jáchyma jsem mluvila a mluvila na jolu nemluvim, protože jsem ráda, že je chvíli ticho :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to teď už chodím míň, když jsme naučili potomka aspoň dopoledne spát doma, kde jsou ty časy, kdy jsme udělaly za den přes 20km :-) Ono chodit se tady s kočárem dá dobře, s běháním je to horší - všude prostě silnice, na těch se s malou běhat bojím, ale chodit se po nich dá.

      Vymazat
    2. já chodim běhat na cyklostezku, neni moc dlouhá, ale na průměrnej 6km běh stačí.. my to tu máme na procházky blbý, prostě hnusný město, někam do polí nebo k lesu se tu nedostanu a korzovat městem mě vůbec nebaví

      Vymazat
    3. Polí a lesů je tady dost - akorát tři čtvrtě roku jsou ty polní cesty nepoužitelná, páč buď jsou zasněžený nebo rozbahněný. Ale co - ono vždycky nějaký řešení najde ;-)

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky